Velkommen som konfirmant i MUV Melhus!

HVA ER MUV MELHUS?

I samarbeid med Den Norske Kirke (DNK) i Melhus har du nå mulighet til å konfirmere deg i MUV Melhus.  MUV Melhus er en menighet tilknyttet Normisjon og DNK som holder til på Melhus bedehus. Vi feirer gudstjeneste ca annenhver søndag og består av mennesker i alle aldre og livets faser. Les mer om menigheten HER

 

 

HVA VIL DET SI Å VÆRE MUV-KONFIRMANT?

Gruppen vil bestå av 12 konfirmanter og samlingene vil foregå størsteparten av tiden på Melhus bedehus, og ledes av pastor Rune Breivold Haugen med gode medarbeidere som ønsker å legge til rette for en uforglemmelig konfirmant-tid! 

HVA SKAL UNGDOMMENE LÆRE?

Som MUV-konfirmant vil du gjennom samlingene få lov til å utforske den kristne troen, og hva det innebærer å tro på Gud. Mennesker er forskjellige og uttrykker derfor tro på ulike måter. Noe vi skal se nærmere på dette året.

Til undervisning vil vi bruke et konsept kalt Ungdoms-Alpha. Alpha er lagt opp slik at ungdommene selv skal få tenke, stille spørsmål og delta mer aktivt i samtale(grupper) og i handling. Alpha passer for deg som er nysgjerrig, søkende, troende eller ikke har noe forhold til tro. 

MEN VI SKAL GJØRE MER!

RELASJON OG AKTIVITETER! 

Som MUV-konfirmant vil du oppleve at vi har fokus på relasjoner, aktiviteter og opplevelser. Det skal være trygt og godt å delta – og disse rammene bygger vi sammen. En samling vil kanskje se noe forskjellig ut fra gang til gang.

Eksempel på en samling: 

– Velkommen! 

– Noe å spise for å få opp blodsukkeret

– Aktivitet og lek for å bryte isen (samhandling, playstation, 

– 25 min film eller input om tema

– Samtale og spørsmål underveis og etterpå

– Vi deltar på ungdomsklubben Freezone eller ungdomsfellesskapet Embrace etter samlingen. (Noen ganger som et tilbud – andre ganger som en del av programmet)

RELASJONSBYGGING:

Vi skal leke, spille playstation, fotball, brettspill, samhandle, overnatte, spise god mat, oppleve

HØYDEPUNKT!

Ett av konfirmantårets høydepunkt er ungomdsfestivalen Impuls som arrangeres 31.jan- 02.feb i Trondheim. Her møtes 500 ungdommer til fest, og konfirmantene får et innblikk i den kristne tro gjennom konserter, dans, underholdning, taler, aktiviteter, konkurranser, seminarer og workshops. 

For noen vil dette være et nytt og spennende møte med kristendommen og for andre det mest naturlige i hele verden. Men en ting er sikkert, gøy blir det! 

Klikk på videoen for et innblikk i Impuls Trondheim.

Dette blir MUV-konfirmantenes hoved-weekend. Det er også mulighet for å blir med på konfirmantweekend på Mjuklia for en liten ekstra kostnad. 

Mer info kommer! 

PRAKTISERE TRO

Vi tror at troen er større enn våre tanker og utfolder seg i handling. Konfirmantene vil gjennom semesteret kunne oppleve, observere og bidra under en eller flere gudstjenester i MUV Melhus eller ungdomsfellesskapet Embrace. Det kan f.eks være styre lyd, lys, bildeskjerm, sang, musikk eller annet praktisk som hver enkelt ønsker selv. 

SAMMEN MED DNK I MELHUS

Som konfirmant i MUV Melhus er du del av et større konfirmantkull. Noen samlinger vil foregå sammen med kirken i Melhus og man vil tillegg få tilbud om å være med på flere andre arrangement. 

KONFIRMASJONS-SERMONI

Vi avslutter konfirmasjonsåret med en  markering og forbønnshandling for konfirmantene 10.mai. Tidspunkt kommer.

Noen velger dette som sin konfirmasjonsdag, andre ønsker i tillegg å konfirmere seg i kirken. Dette blir opp til hver enkelt familie å avgjøre. 

Kontakt:

rune(at)muvmelhus.no

Semesterplan kommer........